Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
 Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за новата седмица - за тези 3 зодии промените ще са големи

 
Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен
Ако ви следва изявление за работа или някаква професионална изява, може да сте спокойни, че ще се визиите добре. Идните дни са доста подобаващи за настоятелен договаряния, за определяне на нови контакти и за подписване на контракти – няма да срещате спънки.

Телец
При вас на дневен ред ще излезе тематиката за финансите. Добрата вест е, че може да очаквате позитивно развиване, защото ще премисляте добре нещата и ще взимате верните решения. Ако към този момент сте подхванали нещо, да вземем за пример купувате или продавате благосъстоятелност, през идващите дни има огромен късмет да постигнете прогрес и даже да осъществите договорката.

Близнаци
Ще имате приятни преживявания в персонален проект, а в работата всичко ще върви обикновено. Общуването с хората към вас ще бъде изключително дейно, тъй че колкото повече срещи и диалози организирате, толкоз по-добре.

Рак
Ще бъдете в синхрон с астрологичните стремежи, в случай че обичате себе си и удовлетворявате своите мисли и стремежи. Потребността ви да търсите обич и внимание ще бъде мощна и доста от вас ще ги получат. Дори да нямате човек до себе си, не се отдавайте на самосъжаление.

Лъв
Вниманието ви ще бъде ориентирано към взаимоотношенията ви – и интимните, и работните. Това значи, че прекарванията ви ще зависят значително от това дали значимите връзки в живота ви са хармонични и доколко сте подготвени да вършиме взаимни отстъпки в името на мира и спокойствието.

Дева
Събитията ще ви подбуден да говорите за това, което чувствате и мислите. Ще желаете да споделяте проектите и вълненията си с други хора. Ще го създадат даже тези от вас, което по принцип са по-затворени или по-прикрити.

Везни
Малко евентуално е да ви обзет мрачни мисли, в противен случай – ще сте позитивно настроени към всичко протичащо се и благоразположени към хората към вас. Най-добрата вест е, че през идващите дни евентуално ще взимате елементарно решения и те ще бъдат верните.

Скорпион
Семейните и обвързани представители на знака ще би трябвало да бъдат по-внимателни, има възможност индивидът до вас да ви ядоса и вие да отвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвиняване. За да не се стига до съществени спорове, пробвайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви споделят.

Стелец
Идните дни ще бъдат много приятни и сполучливи за вас – нещата ще се случват относително безпроблемно. Дори да се наложи да извършите смяна, или да проведете по-труден диалог, тъкмо в този момент бихме могли да го сторите елементарно. Вътрешно ще сте уверени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва убеденост.

Козирог
Вниманието ви ще бъде заето с практични въпроси, на които ще би трябвало да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, евентуално ще изпитвате известно безпокойствие. Опитайте се да мислите практично, въведете ред и си изяснете оптимално обстановката.

Водолей
Ще вземете решение, обвързвано с финансите ви или с материалното състояние. Ако имате бизнес, може да установите сполучливо съдействие или пред вас да се открие опция да придобиете благосъстоятелност.

Риби
Планетите ви дават чудесния късмет да постигнете това, което желаете. Не бива обаче да го вършиме посредством мощ, а като действате по-меко и дипломатично. Общувайте и проявявайте схващане. Имайте поради, че няма да е напълно елементарно да го извършите, защото и през идващите дни ще попадате в напрегнати обстановки.

 

razkritia.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР